förväntningarna. Nu står han som vinnare 
för tittarna. Webbsändningen av semifinalen i
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
VÄGLEDANDE UTESKRIVNINGAR DUN MUMMY BAG -17 FRA 65533;65533;C (1 -5533;65533; F)

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Adidas Climacool 2.0 grön vit kvinnor Löpning Training skor skor B75845

SMHI Varning

Palestinsk kritik mot Eurovision-video
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Keiino, vars låt "Spirit in the
Konceptet Eurovision Song Contest ska "tas SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
som en skugga över Eurovision Song
love" sjunger John Lundvik en textrad
Eurovision-konceptet exporteras till USA 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
John Lundvik och hans kör The
Chaufför död i olycka under Eurovision
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Palestinsk kritik mot Eurovision-video Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
love" sjunger John Lundvik en textrad
Fortsätt läsa
mer än en gång är inte

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
i Tel Aviv, och det faktum
”Sverige måste markera mot Israel i ESC” 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Mamas har anlänt till Tel Aviv Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
för tittarna. Webbsändningen av semifinalen i
Fortsätt läsa
Svensken som möter Sverige i Eurovision

Varför varna för kontroller

ännu ljusare nummer än tidigare inför
John Lundviks kommande ep, som släpps 14 MAJ 2019 Skrivet av :
NOS Campagnolo Record Carbon 32mm Front Clamp -On Mech  Deraileur Compact 10 Spd
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Eurovisions sändning hackad – visade explosioner
Fortsätt läsa
svensken som tävlar för seger i
till andra sidan Atlanten"
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Eurovisionbidrag utreds – misstänks för regelbrott
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Perrelli Eurovision Song Contest i Israel
Sky" jämförs med de svenska segerklassikerna
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Svenska Victor Crone tog sig till
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Starka sånginsatser men också gott om

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Hur säkert är Eurovision i Tel Aviv? Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Konceptet Eurovision Song Contest ska "tas
Ice Figur Skating Dress Konkurrens Egen Dansklänning Baton Twirling x462

En helg med liberalernas toppnamn i EU

John Lundviks nästa mål – att vinna Eurovision
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Svenska Victor Crone tog sig till Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
RARE VINTAGE HEDDON PAL P -41 BAITCANTING Rulle -GULD TOURNAMNT JEWEED APART
Ingrosso och Sandman öppnar Melodifestivalen 13 MAJ 2019 Skrivet av :
John Lundvik och hans kör The
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Asiater Tartherglöd 6 Bröd djup Aquavolt vita män som kör skor TJR292 -401
Att tävla i Eurovision Song Contest
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Trailer Eyes Simplicity Trailer Cam TE -0218
Starka sånginsatser men också gott om

Danstävling i Älvsbyn lockade

svensken som tävlar för seger i EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Thrasher Magazine Giant Vinyl Poster
mer än en gång är inte
finalistena i Melodifestivalen. Sångaren har drygt
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Lämplighet i ViPR Tub 12kg (26lbs) Träning i gummiövningar
Eurovisionbidrag utreds – misstänks för regelbrott
Sverige tävlar inte – men den
för tittarna. Webbsändningen av semifinalen i 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
John Lundvik om grammatiska felet: ”Slang”
John Lundviks kommande ep, som släpps
På lördag ställer sig Madonna på 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Eurovisions sändning hackad – visade explosioner 1