Razzia mot nätpedofiler får kritik: ”Spel för medierna” 
Norge hyrde fängelseplatser i Nederländerna. Nu
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Ron Thompson Tyran NX Tele Rod Travel Rod

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
SALOMON T3 Performia Kids Youth Junior åka skidor stövlar Storlek 5 US 23.5 Mondo

SMHI Varning

Bostadsmarknaden är det främsta skälet till
18 MAJ 2019 Skrivet av :
som följdes av utmattning – och
Kvinna i 30-årsåldern död – sköts på öppen gata SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Beskedet: En miljon pensionärer får sänkt skatt
Tre fall: De dömdes efter ”Operation Bofink”
i P1 att han överväger att 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
år inträffade i Argentina på måndagen
till samtal om gängvåld, orkanen Dorian
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Bostadsmarknaden är det främsta skälet till Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Tre fall: De dömdes efter ”Operation Bofink”
Fortsätt läsa
USA misstänker en atomdriven kryssningsrobot –

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Maxa barnens sparande med experternas tips
av handelskriget mellan Kina och USA 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Fler svenskar väljer att spara i indexfonder Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Norge hyrde fängelseplatser i Nederländerna. Nu
Fortsätt läsa
Barnfamiljer spenderar tusentals kronor på sina

Varför varna för kontroller

Skinande sol och franska vindar har
Stort intresse för begagnat vid skolstart 14 MAJ 2019 Skrivet av :
REGIATA CHAKEATA FÖRBErödANDE HOMBRE Whitlow Stretch GNGR
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
resulterat i ovanligt höga temperaturer. Då
Fortsätt läsa
Forskare: Extrem fattigdom bakom börsras i Argentina
En kvinna i 30-årsåldern har avlidit
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Barns personlighet är avgörande för hur
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Hanif Bali (M) berättar i Söndagsintervjun
Psykolog: Därför slösar vissa – medan andra sparar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
bolånet kan bli möjligt i framtiden
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
och tuffa nederlag för brittiska premiärministern

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Konsten att spara till fem barn Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Kvinna i 30-årsåldern död – sköts på öppen gata
skor CALCIO UMBRO SPECIALI 4 PRO HG 8060U CMT BIANCO PROFESSUELL ORIGINAL

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Spara utifrån ålder och undvik höga
13 MAJ 2019 Skrivet av :
bolånet kan bli möjligt i framtiden Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Vetenskaplig vinkel Frekvens Sink Tip III Flyglinje WF-7-F S gul grön 117265
Nyval kan vänta i Storbritannien, hovrättsdom 13 MAJ 2019 Skrivet av :
år inträffade i Argentina på måndagen
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Stupenda serie di 8 FILACIONI PROFESSALI a 2 ami SOLITAIRE per orate, saraghi
FOI: Därför tiger Ryssland om mystiska explosionen
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Rasbindning FJ4 AC Vit gul Junior
och tuffa nederlag för brittiska premiärministern

Danstävling i Älvsbyn lockade

Forskare: Extrem fattigdom bakom börsras i Argentina EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Re-Td Finesse Spool Set of 2
USA misstänker en atomdriven kryssningsrobot –
Brexitdrama kan leda till nyval
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Rossignol Snowboard Pants Storlek 14 Kids
Barns personlighet är avgörande för hur
pengar? SvD går igenom vilka sparformer
Norge hyrde fängelseplatser i Nederländerna. Nu 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
sociala medier och allt fler går
Stort intresse för begagnat vid skolstart
Carl-Henrik Söderberg, analytiker på Aktiespararna, avslöjar 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
resulterat i ovanligt höga temperaturer. Då 1