Rothenburg ob der Tauber, Tyskland 
Salvator Villas & Spa, Parga
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Crash Pad - 5 x 5 Feet - Foam Fylld Kul

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Adidas Originals I -5923 W Iniki Runner Raw Indigo vit Gum kvinnor skor D97351

SMHI Varning

den 19 september 2019
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Foto: David Thunander/Alamy
Hotel Mondrian, Los Angeles SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Swatch Art Peace Hotel, KIna
Sant’Agnese fuori le Mura, Rom
Berkeley, Kalifornien 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
den 13 september 2019
Niekhu Mountain Villa
16 MAJ 2019 Skrivet av :
den 19 september 2019 Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Sant’Agnese fuori le Mura, Rom
Fortsätt läsa
med två fina studior samt ett hus med utsikt över Medelhavet.

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Adress: 239-241 Rue Saint-Honoré.
hotel-lundenbergsand.de 14 MAJ 2019 Skrivet av :
”En hike är bästa botemedlet för jetlag” Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Salvator Villas & Spa, Parga
Fortsätt läsa
The Fife Arms, Skottland

Varför varna för kontroller

Adress: San Casciano in Val di Pesa
The Tsitouras Collection 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Astute Italia Miss Line VT Kvinnors specifika cykelsadel - Diverse färger
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Adress: 9 Conduit St, Mayfair,
Fortsätt läsa
The Official State Hermitage Hotel, Ryssland
Mitt i pulsen på Sunset Boulevard ligger detta sköna
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Adress: 60 Furman St, Brooklyn.
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Björn af Kleen guidar till USA:s charmiga småstäder
Neue Galerie, New York
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Boutique Hotel Can Alomar, Palma
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Ästad Vingård, Tvååker

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Arthotel Tornedalen, Sverige Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Hotel Mondrian, Los Angeles
Elektrisk cykel - kongröneringsutrustning Front Hjul 36V 350W Anti -Charge blåtooth eCykel

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Victoria Peak, Hong Kong
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Boutique Hotel Can Alomar, Palma Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Vintage antik Firestone -cykelkorg, fett, ballong, fälgcykel
PM & Vänner, Växjö 13 MAJ 2019 Skrivet av :
den 13 september 2019
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Penn International V Series 16VS Två snabba stora spelrullar
En timme söderut i Koroni driver svenska Annette och Kurt
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
AA Shield -taktiska ballistiska hjälmar Hög skottsäker NIJ IIIA 3A OD L XL
Ästad Vingård, Tvååker

Danstävling i Älvsbyn lockade

The Official State Hermitage Hotel, Ryssland EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
K2 BFC 100 stövlar UnisexStövlar i åka skidordor för män och åka skidordor Stövlar
med två fina studior samt ett hus med utsikt över Medelhavet.
Under många år har matälskare vallfärdat till
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Hjälm 2019 med vit dagarsficka 2019
Adress: 60 Furman St, Brooklyn.
Miniloc Resort, El Nido
Salvator Villas & Spa, Parga 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Vi kastar ankar i viken och blir hämtade med
The Tsitouras Collection
den 20 september 2019 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Adress: 9 Conduit St, Mayfair, 1