föreslås bli styrelseordförande i bolaget 
i Fingerprint Cards styrelse, där nu
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
SHIMANO Äkta YUMEYA Cork Knob TYP 3 Kort (2 bitar)

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Shimano Sedona C3400 FE FrontRemolle Rolle Spinnrolle Angelolle

SMHI Varning

En profilerad nätaktör i kretsen kring
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Biometriföretaget Fingerprint Cards har utvecklat en
bort från Stockholmsbörsens storbolagslista OMXS30, rapporterar SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Fingerprint faller efter handelsstoppet
Fingerprint rusar efter uppgifter om kinesiskt bud
Frågetecknen kring Fingerprint hopar sig: Två 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
i de centrala delarna för hur
Dagens industri rapporterat om ett kommande
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Han föreslog sig själv – ”ser illa ut för honom” Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Fingerprint Cards kontroversielle huvudägare Johan Carlström
Fortsätt läsa
Det kinesiska försvarsindustribolaget Beijing Watertek Information

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Fingerprint Cards sköt i höjden efter
Fingerprint Cards handelsstoppat på börsen 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Inget ytterligare åtal mot Fingerprints storägare Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Aktiespararna dömer ut Carlströms comeback
Fortsätt läsa
Dagens industri rapporterat om ett kommande

Varför varna för kontroller

Fingerprint Cards sköt i höjden efter
för Fingerprint Cards, där han representerade 14 MAJ 2019 Skrivet av :
TAPOUT KLINICH DAN HENDERSON SIG UFC 100 WACK UT SHIRT MEDIUM MMA BJJ
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Trots V:s besked – jubel bland välfärdsföretagen
Fortsätt läsa
Fingerprint faller efter handelsstoppet
Den förundersökning om grovt insiderbrott som
14 MAJ 2019 Skrivet av :
i de centrala delarna för hur
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
också 2018 kommer att vara ett
i Fingerprint Cards styrelse, där nu
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Fingerprint Cards vd skådar ljuset. Men
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Carlström en torped rakt in i Fingerprint

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Biometriföretaget Fingerprint Cards har utvecklat en Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
föreslås bli styrelseordförande i bolaget
Trakker New Armo V3 Man Carp Fishing Bivy - 201305

En helg med liberalernas toppnamn i EU

nyheterna om Fingerprint avlöser varandra och
13 MAJ 2019 Skrivet av :
under onsdagen, efter att tisdagens handelsstopp Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Shot Viking Drakkar Steel Darts 90% Tungsten Darpfeil 23 oder 20 gramm NEUHEIT
Frågetecknen kring Fingerprint hopar sig: Två 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Gigantisk utmaning att styra upp Fingerprint
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Skechers herrar Afterburn M. Fit Stike on
Biometribolaget Fingerprint Cards inleder året med
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Sju Strand grön-maåka skidorner 3 nya & 6 andra tonfisklurar
efter en köpare eller i vart

Danstävling i Älvsbyn lockade

Fingerprint Cards kontroversielle huvudägare Johan Carlström EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Shimano 18 Stella 4000Xg 2018 Modell År
Nu är frågan om vinststopp död
Gigantisk utmaning att styra upp Fingerprint
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
SHIMANO ENGESTU PREMIUM 151HG Vänster hand
lägre priser har påverkat Fingerprint Cards
Inget ytterligare åtal mot Fingerprints storägare
Advokaten Clas Romander har lämnat valberedningen 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Biometribolaget Fingerprint Cards inleder året med
Biometriföretaget Fingerprint Cards har utvecklat en
för Fingerprint Cards, där han representerade 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
En fortsatt försvagning av försäljningen och 1